wat sehr gut is moet sehr gut blijven wat sehr gut is moet sehr gut blijven Smart onderhoud Vloeistoffen bijvullen gratis voor vaste klanten

Home  /  Service & onderhoud

Onderhoud

Onderhoud: duidelijke zaak

Bij Sido Schat mag je precies weten hoe het zit met reparatie en onderhoud. We zijn hier 100% open in. Want we willen je niet alleen als klant hebben, maar ook graag houden. Bovendien zijn we ‘n beetje verliefd op Duitse auto’s. Dus ook voor jouw auto doen we echt ons best.

Laat het sleutelen maar aan ons over!

Om de servicebehoefte te bepalen, is het uitlezen van het combi-instrument noodzakelijk. Aan de hand van de uitgelezen waardes weten wij wat we moeten doen om uw auto optimaal te onderhouden.

Airco service

Service 

Typisch Sido
Sommige mensen stellen het onderhoud van hun auto zo lang mogelijk uit. Of komen pas langs als er een lampje gaat branden. Bij Sido Schat snappen we dat je je geld liever aan iets anders uitgeeft. Daarom denken we graag met je mee om je kosten overzichtelijk te houden en het je makkelijk te maken:

·         Facturen: je ziet precies wat er is gedaan en waarvoor je betaalt

·         Bandenservice: winter- zomerbanden wisselen, opslag, verzekering

·         Vervangend vervoer: zit je tijdelijk zonder auto, dan lossen we het altijd voor je op.

.         Op de door uitgevoerde reparaties zit 6 maanden garantie.

.         De kosten van de reparatie wijken maximaal 10% af van de afgesproken prijs.

.         Vloeistoffen bijvullen is gratis voor onze vast klanten.

.         Uw klassieke Mercedes-Benz is ook van harte welkom.

Bandenhotel

Waar laat je de winterbanden als de zomer eraan komt? En andersom? In het bandenhotel van Sido Schat! Geen ontbijt, wel overnachting! In ons bandenhotel zijn ze verzekerd tegen brand en diefstal en liggen ze je thuis niet in de weg. We maken je banden en wielen meteen schoon.  Wisselen, monteren, balanceren, opslaan, klaar! Vraag naar de voordelige tarieven.

Maak direct een afspraak!
Auto poetsen

Contactgegevens

De Roef 3
9206 AK  Drachten

Tel: 0512-530410
E-mail:
Volg ons op: