Onderhoud

Onderhoud: duidelijke zaak

Bij Autobedrijf Sido Schat zijn we transparant over reparatie en onderhoud. Want we willen u niet alleen als klant hebben, maar ook graag houden. Ook voor uw auto doen we ons uiterste best.

Laat het sleutelen maar aan ons over!

Om de servicebehoefte te bepalen, is het uitlezen van het combi-instrument noodzakelijk. Aan de hand van de uitgelezen waardes weten wij wat we moeten doen om uw auto optimaal te onderhouden.

Service

Typisch Sido

Sommige mensen stellen het onderhoud van hun auto zo lang mogelijk uit. Of komen pas langs als er een lampje gaat branden. Bij Sido Schat snappen we dat u liever uw geld aan iets anders uitgeeft. Daarom denken we graag met u mee om de kosten overzichtelijk te houden en u te ontzorgen:

  • Facturen: je ziet precies wat er is gedaan en waarvoor je betaalt
  • Bandenservice: winter- zomerbanden wisselen, opslag, verzekering
  • Vervangend vervoer: zit je tijdelijk zonder auto, dan lossen we het altijd voor je op.
  • Op de door uitgevoerde reparaties zit 6 maanden garantie.
  • De kosten van de reparatie wijken maximaal 10% af van de afgesproken prijs.
  • Vloeistoffen bijvullen is gratis voor onze vast klanten.
  • Uw klassieke Mercedes-Benz is ook van harte welkom.

Behoud uw fabrieksgarantie bij Autobedrijf Sido Schat

Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij ons  behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto heeft gekocht. De fabrieksgarantie blijft bij ons officieel geldig omdat: 

  • Wij werken volgens de Europese wetten
  • Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen
  • Wij met originele onderdelen werken
U kunt dus ook uw nieuwe auto bij ons brengen.

Behoud fabrieksgarantie is Europees vastgelegd

Volgens Europese wetten mag ieder autobedrijf onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. De fabrieksgarantie blijft geldig bij onderhoud door een onafhankelijk autobedrijf, mits het autobedrijf volgens fabrieksvoorschriften werkt. Verder bepaalt de Europese wet dat autofabrikanten universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto's

Met de juiste apparatuur en software zijn onafhankelijke autobedrijven volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. Wij onderhouden uw auto volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U hoeft dus niet verplicht naar de dealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud. Heeft u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij ons welkom. 'Maak een afspraak!'

Originele onderdelen

Bij Autobedrijf Sido Schat  monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt.

 
Button